×

Η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα Προσωπικά Δεδομένα
Από την 25η Μαΐου 2018 τίθεται σε εφαρμογή ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ / GDPR). Ο Κανονισμός σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ενισχύοντας τα δικαιώματα των πολιτών στη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων τους που οι Παροχείς Υπηρεσίας στο Ίντερνετ συλλέγουν και αποθηκεύουν στο πλαίσιο μιας επικοινωνίας ή συναλλαγής, και θεσπίζοντας ένα νομοθετικό πλαίσιο κοινό για όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διασαφήνιση της πολιτικής απορρήτου που ακολουθούμε
Ο δικτυακός τόπος www.blos-som.gr δεν φυλάσσει καμίας μορφής δεδομένα των επισκεπτών του. Επίσης, η πολιτική επικοινωνίας με τους επισκέπτες μας δεν περιλαμβάνει cookies (πρόκειται για μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται συνήθως στον φυλλομετρητή του/της επισκέπτη-πτριας κατά την πλοήγησή του/της σε ένα δικτυακό τόπο, με σκοπό να σημειώνουν την προηγούμενη δραστηριότητά του/της). Πολύ περισσότερο, δεν διατηρούμε profiles των επισκεπτών μας. Η μόνη διαδραστική επικοινωνία που έχουμε μαζί σας, συνίσταται στην αποστολή email μέσω της ενημερωτικής φόρμας ενδιαφέροντος, που υποβάλλετε εσείς ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας.

Επικαιροποίησης της πολιτικής εγγραφής στα στοιχεία της φόρμας ενδιαφέροντος
3.1. Σκοπός της φόρμας που υποβάλλετε είναι αποκλειστικά η ενημέρωσή σας για τις υπηρεσίες του καταστήματος μας μετά από δίκη σας απαίτηση. Απαραίτητα στοιχεία για την υποβολή της φόρμας θεωρούνται το ονοματεπώνυμο, ο τηλεφωνικός σας αριθμός και ο λογαριασμός email σας, με σκοπό την άμεση επικοινωνία μας μαζί σας και μόνο έπειτα από τη δίκη σας αίτηση για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσιες μας. Κανένα στοιχείο σας δεν καταγράφεται, κρατείται ή δημοσιοποιείται μέσω της φόρμας για άλλη χρήση.

3.2 Αν για οποιοδήποτε λόγο, οποιαδήποτε στιγμή, θελήσετε να διαγράψουμε κάθε πληροφορία, και φυσικά το email σας (right to be forgotten), σας παρακαλούμε να στείλετε ένα email στη διεύθυνση info@blos-som.gr με θέμα <Δικαίωμα στη λήθη>. Θα διαγράψουμε κάθε πληροφορία για εσάς, και θα σας επιβεβαιώσουμε την πράξη με email που θα λάβετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Εάν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@blos-som.gr ή στο τηλέφωνο 2310234343.

Σας ευχαριστούμε